Jag vet inte vad det är för fel på mig nuförtiden. Jag går ofta och känner mig så less och irriterad eller när jag tänker efter så är det nog mer rätt att säga småförbannad och det på allt och ingenting. Svårt att förklara men det liksom känns att det bara behövs lite granna så skulle jag kunna gå sönder i tusen bitar. Rent och slätt explodera.
 
Det som känns så svårt är att jag känner att det kommer bara att behöva vara en struntsak som kommer att utlösa det. Idag var det en sådan dag det lätt skulle ha kunnat hända. 
 
Jag gillar snö, det gör jag verkligen som den "norrlänning" jag ändå är men inte då jag är i skolan i alla fall inte sådan här dagar då många av den ordinarie arbetsstyrkan är sjuk och inte alla blir ersatta med vikarier. Till råga på allt så är inte mina vinterskor vad de en gång var. Fick gå hem i ett par klafsande skor trots att jag har behandlat dem mot väta. 
 
När jag var på väg mot Södra för att ta tåget hem så fick jag helt plötsligt lusten att bara stanna upp, stampa och skrika "jag vill inte, jag vill inte!!!" Nu gjorde jag ju inte det, självbehärskad som man är, men lusten var jävligt stark och nu när jag sitter här och skriver ångrar jag nästan att jag inte gjorde det, kanske jag skulle ha fått ur mig lite av den där ilskan som finns inom mig. 
 
Tur att det snart är sportlov.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 

1 kommentarer

Gunsan

22 Feb 2017 23:05

Ibland blir de bara för mycket. Vi skulle nog behöva skrika ut..lite t mans/kvinns. Kke som Ronjas vårskrik ;-) Jag vet att jag skulle behöva sätta mej på en klippa, med vågorna som slår hårt mot stenarna. Känna att allt som snurrar i skallen, blåser bort. Men du, det blir bättre...för detta år ska bli kanonbra. Så det så :-D Kramar <3

Svar: Ja jag håller med dig. Allt för ofta sväljer vi det mesta då vi egentligen bara skulle skrika ut. Ljudet av vatten, rinnande, vågskvalp spelar nog ingen roll, men en lugnande effekt har det. Skulle gärna bo närmare vatten, tänk så bra man skulle sova då ☺️Absolut att detta år ska bli det bästa då vi tittar tillbaka på det. Kram 💞
Ann-Catrin

Kommentera

Publiceras ej