Nu börjar livsandarna vakna känner jag. Jag har tagit det väldigt lugnt och slappat sedan i fredagskväll då jag tog mig ett glas vin och njöt av den första ledighetskänslan. Igår blev det att ta en promenad och sitta ute i solen en stund efter det att jag hade haft en rejäl sovmorgon. Det enda som grämde mig var att kameran låg kvar på köksbordet och jag hade sådana vackra vyer framför mig som nästan påminde om den där känslan av vårvinter jag skrev om i bloggen för någon dag sedan.
 
Visst, det är sportlov men det närmaste jag kommer att komma inpå sporten är nog att titta på TVsporten vilket jag vet att jag inte heller kommer att göra. Men jag kommer att vara ledig en hel vecka och jag har bestämt mig för att inte tänka på jobbet mer än det absolut nödvändigaste. Och vad jag vet nu finns det inget sånt bara koncentrera mig på att vila och att bara göra sånt jag vill och tycker om och är det viktigaste för mig. 
 
Idag känner jag att jag är redo att ta tag i mycket som bara har legat och väntat på att jag ska få mig lite tid till att göra. Men först mot duschen ...
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 
"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till,
kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."
                                                                             ~ Nalle Puh ~ 
 
 

Kommentera

Publiceras ej