Oj vad jag har sovit gott i natt. Drömt har jag också gjort, alltså en dröm jag kommer ihåg. Det är dessa drömmar jag för det mesta mår så bra av och känslan av att hela världen ligger för mina fötter är så stark just precis innan jag inser att allt bara var en dröm. 
 
 
 
Jag vet att alla drömmer något varje natt men det är ju inte alltid man kommer ihåg något, ibland kommer man ihåg vissa sekvenser, ibland får man bara en bild eller en känsla.
 
Den här drömmen som var i natt är en sådan där återkommande dröm som jag drömde redan då jag levde tillsammans med mitt X, vilket jag har berättat om i tidigare inlägg här på bloggen. Det är alltid samma känsla av harmoni och kärlek och det händer hela tiden olika saker. Det är alltid samme man, jag bara vet det men jag vet inte hur han ser ut men han ger mig känslan av trygghet och jag känner mig så otroligt älskad. Man kan ju inte säga att det händer några himmelska händelser, i alla fall inte så ofta men det händer det också.
 
Ofta kommer dessa drömmar då jag behöver det som mest. Kanske jag omedvetet drömmer om honom med stort H alltså han som jag inte har träffat på än. Kanske längtan efter närhet och ömhet är så stark fastän jag inte tänker särskilt nämnvärt på det i vardagen att fantasin levs ut i drömmarnas värld. Men då måste jag ha varit ganska så ömhetstörstande redan som gift.
 
Själva poängen i drömmen är att allt känns alltid så hemtamt och självklart. Jag känner alltid igen mig då jag drömmer den här drömmen. Det hände ett par gånger då jag var gift att då jag vaknade efter en sådan dröm blev så paff då jag såg min dåvarande man ligga i sängen bredvid mig. Hade ju väntat mig någon helt annan man. En gång var jag så nära på att väcka honom och fråga honom om vad han hade att göra i mitt rum. Men kanske, som tur var hann jag vakna till och insåg att det jag vaknade till var min verklighet. 
 
 
 
Nu åter till verkligheten. I dag är det den sista lediga dagen på sportlovet för den här gången. Tröstar mig med att snart är det påsklov. Inte för att jag ogillar mitt jobb, i själva verket älskar jag det. Skulle för allt i världen inte vilja jobba med något annat trots mitt gnäll då och då. I alla fall älskar jag det då allt flyter på bra. Det som känns lite jobbigt just nu är att nu börjar förberedelserna för utvecklingssamtalen och vis av tidigare erfarenhet kommer jag att jobba en hel del över min arbetstid ( som alltid) och lite mycket mer därtill.  
 
Ska fixa klart med min klädkammare men först in till stan och inhandla lite saker jag behöver.
 
Ha det!
 
Kram 💞
 
 

Kommentera

Publiceras ej