Nu är jag lite nervös, inte bara resfebern som grasserar här inte.
 
Igår gick jag direkt till tvättstugan efter det att jag kom hem från stan och skulle kolla vilken tid det var jag hade tvättstuga. Kom inte ihåg om det var klockan två eller halv sex.  
 
Men vad fasiken!!!
 
Nyckeln kom bara halvvägs in i nyckelhålet!!!
 
Och inte hade jag med mig mobilen heller! Så det var bara att springa tre trappor upp, ringa och göra en felanmälan. Kvinnan i telefonen var trevlig och sa att de skulle kolla upp vad som hade hänt. Hon lovade även mig att killen som skulle göra det skulle ringa upp mig då han var vid tvättstugan.
 
Jag väntade och jag väntade, men inte var det någon som ringde. Så till slut gick jag ner till tvättstugan och hoppades på att få se den där killen eller åtminstone ta mig in så att jag skulle få kolla vilken tid det var jag hade bokat.
 
När jag kom ner till tvättstugan var dörren halvöppen men ingen som var där. Kollade vilken tid jag hade bokat.
 
Klockan två hade jag bokat!!! Och klockan var halv fyra!!! Inte blev det någon tvättstuga för mig, skulle aldrig ha hunnit tvätta klart något på den tid som var kvar av tiden. Bokade en ny tid på lördagkväll. Håll tummarna för att jag ska komma in då. Ingen har ringt och de hade då inte gjort något med låset då jag sist var där.
 
Om de inte har åtgärdat låset till på lördag får jag hoppas på att de som tvättar lämnar dörren öppen så att man tar sig in. Annars blir det till att handtvätta för rena kläder måste jag ha med mig då jag åker på tisdag.
 
Jag räknar kallt med att jag får handtvätta mina kläder, det är ju midsommarhelg och då brukar det väl inte hända så mycket. Men "vete sjuttsingen" var jag ska torka alla mina kläder. 
 
Veckan före skolavslutningen var jag iväg och köpte mig två par skor, ett par pumpsliknande skor utan klack och ett par "springskor" från ecco. Båda är jättesköna men  som alltid är det svårt att få sig ett par skor som man inte får skoskav av. Hade sett på Fb, var annars, ett tips på hur man fick skorna att sitta både bättre och och skönare och minimera risken för skoskav.
 
 
 
Nu fick jag göra detta två gånger eftersom jag hade i för lite vatten i påsarna, alltså skorna skulle frysas in med påsarna. Första gången hade det inte hänt så mycket men andra gången glömde jag ta bort de frysta ispåsarna så de hann börja smälta för mycket. Skorna hann bli genomblöta så i natt har jag haft i tidningspapper Instoppade i skorna. Skorna kändes helt okej då jag provade dem, men väldigt blöta. 
 
 
Tro om skor kan krympa? Tygskor ja, men skinn! Någon som vet? Om inte så lär jag väl få reda på det i kväll. 
 
 Trots allt vill jag önska er en Glad midsommar och hoppas att vädret blir lite mindre blött än vad det verkar vara nu. En tröst är väl att det i varje fall inte är kallt.
 
 
Kramelikram 💞💕

1 kommentarer

Gunsan

24 Jun 2016 11:03

Hoppas att du kan tvätta i tvättstugan :-) Snygga springs skor du köpte....dom gillar jag :-) Ha de gottit <3 Kram

Kommentera

Publiceras ej